Despre noi

Despre Dezenat

Ce e Dezenat? O ceapă verde lângă laptop, în sacoșa perfectă, un tricou vesel într-o zi proastă. O glumă bună luată cu veselie în piept, un dram de copilărie în toată maturitatea noastră. Un zmeu plimbat de un copil în soare. O stare de bine cu care ne putem îmbrăca în fiecare zi.

Pentru asta am creat Dezenat, să aducă bucurie fără vârstă pentru toți cei care ne poartă.

Unii fac plăcinta perfectă pentru gustul vesel al copilăriei, alții sunt comedianți, artiști, IT-ști. Alții scriu cărți de la care nu ne mai putem opri din citit. Noi facem oamenii să râdă pe stradă și în fața oglinzii, asortăm orice blug sau fustă cu bun gust și cu veselie, ceapa cu tulul, cravata smulsă de la gât cu paharul cu vin, schimbate într-un tricou vesel.

Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, dragi copii, alegeți ce vă inspiră cel mai mult sau puteți să vă puneți imaginația la contribuție și să creăm împreună, pe gustul și măsura fiecăruia!

Lucrăm doar cu produse de calitate de top, 100% bumbac pentru tricouri și bumbac reciclat pentru sacoșe.

Credem că cel mai frumos accesoriu al unui om este zâmbetul și pentru asta, exact un zâmbet în plus vrem să îți aducem, ție și tuturor celor care te văd purtând produsele Dezenat pe stradă.

Informații firmă

Dezenat.ro este administrat de IORDAN VIOREL LORAND PFA, persoana fizică autorizată de nationalitate romana, avand sediul social in Sf. Gheorghe, Aleea Muzelor nr. 1, judet Covasna, avand numar de ordine in Registrul Comertului F14/475/2013, cod unic de inregistrare fiscala 32213082.

Produse comercializate

Prin intermediul dezenat.ro comercializăm produse textile, în special tricouri, sacoșe (tote bags), bluze, hanorace, produse ceramice (căni), produse care se pot păti prin ramburs sau cu plată online (vezi secțiunea „Modalități de plată”). Oferim spre vânzare și vouchere cadou care se emit digital și sunt expediate pe adresa de email a celui care va beneficia de acest vouchet. Plata voucherului cadou se face exclusiv prin plată online cu un card de credit/debit. Prețurile tuturor produselor sunt exprimate în Lei (RON).

Persoanele care accesează site-ul dezenat.ro pot achiziționa orice produs aflat în secțiunea „Magazin” și în subsecțiunile „Boutique”, „Damă”, „Bărbați”, „Copii”, „Vouchere cadou”, „Sacoșe” și „Căni”.

Vă mulțumim că ați accesat site-ul nostru și vă dorim: Shopping plăcut!