Regulament Târgul de Crăciun

Evenimentul „Târgul de Crăciun” este organizat de IORDAN VIOREL LORAND PFA, CUI. 32213082, Nr. ORC. F14/475/3013, cu sediul social în Sf. Gheorghe, Aleea Muzelor, nr. 1, jud. Covasna.

Evenimentul este online se desfășoară în perioada 23 noiembrie 2020 – 20 decembrie 2020 pe site-ul https://dezenat.ro.

La eveniment poate participa orice persoană care își are reședința în România, care a împlinit la data de 23 noiembrie vârsta de 18 ani și care accesează site-ul https://dezenat.ro de pe orice dispozitiv conectat la internet (desktop, laptop, tabletă, smartphone).

În cadrul evenimentului „Târgul de Crăciun” se pot achiziționa produse sau servicii atât vândute de site-ul dezenat.ro (tricouri de damă, tricouri de bărbați, tricouri pentru copii, hanorace, sacoșe) cât și vândute de partenerii evenimentului: Azilinashop.ro, Arual.ro, Actinglab.ro, Gablonturihandmade.ro, Aleha Toncea.

Toate produsele, mai puțin serviciile oferite de Acting Lab, sunt livrate prin Sameday Courier în termen de 1-8 zile lucrătoare de către Iordan Viorel Lorand PFA. (vezi metode de livrare)

Toate produsele cumpărate de pe dezenat.ro pot fi returnate în termen de 30 de zile de la data achiziționări acestora (vezi politica de retur)

Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online prin Mobile Pay. (vezi modalități de plată)

În cazul în care achiziționați produse de la mai mulți parteneri, acestea se vor livra toate într-un singur colet. Excepție fac serviciile.

Recomandare! Pentru a fi siguri că produsele ajung în timp util la dvs., vă recomadăm ca acestea să fie comandate din timp și să țineți cont că anumite produse pot fi livrate în 8 zile lucrătoare. Recomandăm ca pentru tricouri, hanorace, sacoșe (vândute de Dezenat.ro și Aleha Toncea) și cutii (vândute de Azilinashop.ro) să plasați comanda cel târziu în data de 17 decembrie. În caz contrar noi nu ne asumăm vina pentru întârzierea coletelor.

Voucher cadou

Voucherul cadou este nominal și are valoarea de 50 lei, este oferit ca recompensă tuturor clienților care achiziționează produse de minim 200 lei (nu include serviciul de curierat) de pe site-ul https://dezenat.ro (sunt incluse și produsele de la parteneri, mai puțin cele de la Acting Lab). Voucherul se poate folosi timp de 6 luni de la data emiteri doar pe site-ul https://dezenat.ro la orice comandă de minim 150 lei și nu se cumulează cu alte cupoane/vouchere. Un voucher poate fi folosit o singură dată de o singură persoană folosind codul aflat pe acesta (Ex.: VOU-DEZ-50-XXXX) înainte de finalizarea unei comenzi.

Voucherul poate fi transmis unei alte persoane sub formă de cadou. Este interzisă vânzare voucherului!

Voucherul cadou este oferit de Dezenat.ro pentru comenzile de minim 200 de lei (nu include serviciul de curierat) făcute pe https://dezenat.ro și pentru achiziționarea oricărui curs online de actorie și dezvoltare personală de pe Actinglab.ro

Voucherul va fi trimis în format pdf pe adresa de email a persoanei care a făcut comanda în termen de 24 de ore de la momentul confirmării. În cazul în care se anulează comanda, voucherul devine nul și nu mai poate fi folosit.

Pentru alte informații ne puteți contacta la adresa de email și numărul de telefon afișate în subsolul paginii sau pe pagina de contact.